Over onze merken. - Haar & Beautystudio Allure
538
page-template-default,page,page-id-538,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over onze merken.

GOLDWELL KERASILK

GOLDWELL KERASILK

KERASILK PREMIUM HAIRCARE  – het haar van je dromen.

Luxueus glad, ongelofelijk soepel, indrukwekkend volumineus en verbazingwekkend stralend!
De nieuwe Kerasilk biedt exclusieve technologiën in combinatie met hoogwaardige ingrediënten.

Ontdek onze kerasilk treatment. Een intens verzorgende treatment die tot 10 wassingen meegaat. In te boeken bij jouw knip/kleur behandeling. Bij gebruik van de producten thuis heeft u nog langer resultaat.

KERATINE behandeling. deze zorgt voor een verbluffend soepel en glad resultaat voor wel 6 tot 9 maanden! voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

KEVIN.MURPHY

KEVIN.MURPHY

Kevin Murphy is een Australische veelgevraagde topstylist en heeft een duurzaam, eco-vriendelijk merk op de markt gebracht.

Met KEVIN.MURPHY dragen wij ons steentje bij. Zo zijn alle verpakkingen recyclebaar en biologisch afbreekbaar. Gebruiken zij natuurlijke ingrediënten uit bronnen die op duurzame en innovatie manier worden geoogst. Zij testen op modellen en niet op dieren! Niet voor niks heeft PETA ons Cruelty Free benoemd op de lijst van dierproefvrije haarproducten.

Zij doneren ook geld aan het Climate Reality Project van Al Gore voor elke fles SESSION.SPRAY die verkocht wordt.

KRACHT&VITALITEIT

Kevin’s producten hebben een doel: het product mag het haar niet verzwaren en het moet kracht en vitaliteit aan het haar geven. De inspiratie voor dat doel vindt hij vooral in de gezichtsverzorging en dat vertaalt hij naar zijn eigen haircare lijn: KEVIN.MURPHY. De producten bevatten duurzame ingrediënten, zoals: essentiële oliën, vitamines, natuurlijke antioxidanten en plantenextracten. KEVIN.MURPHY producten zijn sulfaat- en parabeenvrij.

Clephar - Dermato-cosmetica

Clephar - Dermato-cosmetica

Clephar gelooft in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Zij brengen deze 2 werelden samen om huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Het goede van natuurlijke kiemcellen en -extracten wordt succesvol gecombineerd met de laatste farmaceutische ontwikkelingen en technologieën!

Alle innovatieve werkstoffen uit de fyto & biotechnologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.

 

In tegenstelling tot vele dagdagelijkse producten ontstond Clephar niet als resultaat van een commercieel initiatief, maar uit een passie om mensen te helpen. Clephar produceert op kleinschalige, artisanale wijze en beschikt over eigen steriele productiefaciliteiten, gespecialiseerde chemici en toptechnologie. Daarnaast werken zij in hun laboratorium in België altijd nauw samen met dermatologen en cosmetologen om zo verzekerd te zijn van de meest performante & veilige producten! Door te produceren in kleine hoeveelheden kunnen zij garanderen dat de stabiliteit, versheid en potentie van het product bij levering van de producten even hoog is als vlak na het vervaardigingsproces.

 

Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit en met de beste ingrediënten & transportsystemen. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Daarnaast geloven we dat effectieve, huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel en hebben hiervoor een exclusief concept ontwikkeld.

OOLABOO

OOLABOO

De link tussen innerlijke en uiterlijke verzorging is onmisbaar!

70% van onze huidconditie wordt bepaald van binnenuit en 30% kunnen wij van buitenaf beïnvloeden. Waarom verzorgen wij dan alleen onze huid van de buitenkant?
Oolaboo streeft ernaar een leider te zijn in het ontwikkelen van veilige en waardevolle voedingssupplementen, die samen met de cosmetica de huid in topconditie brengen!
Oolaboo is een duurzaam merk en steunt de stichting waterpas. Elk verkocht product staat voor 1 liter schoon drinkwater in Afrika

MALU WILZ

MALU WILZ

Malu Wilz make-up is exclusief, luxe en trendy maar vooral betrouwbaar. Zij heeft een uitgebreid kleurenassortiment, altijd volgens de laatste nieuwe trends. De producten zijn praktisch en milieuvriendelijk, een aantal zijn zelfs navulbaar.

Twee keer per jaar brengt zij de nieuwste modekleuren, geïnspireerd door de internationale modeshows!

Malu Wilz Just Minerals. Deze lijn is parfumvrij, anti-comedogenic en geschikt voor de meest gevoelige huiden!