CLEPHAR - Haar & Beautystudio Allure Clephar Skin Professional!
De Clephar dermatocosmetische productlijn bestaat uit een groot aantal huidverbeterende en huidtypespecifieke lijnen waaronder de AHA Glycolic, Performance Elasto-Lift en de unieke x-CELLence SCT-stamcell therapie. Daarnaast heeft de continue zoektocht naar innovatieve, huidverbeterende aanwendingen recent geleid tot de Crystal-X-Treatment, een manuele microdermabrasie met ongekende resultaten.
Clephar, dermatocosmetica, vrij van Dierlijke stoffen, vrij van parabenen en ftalaten,
789
page-template-default,page,page-id-789,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

CLEPHAR

Clephar

Clephar gelooft in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Zij brengt deze 2 werelden samen om huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Het goede van natuurlijke kiemcellen en -extracten wordt succesvol gecombineerd met de laatste farmaceutische ontwikkelingen en technologieën!

 

Clephar is ontstaan uit een passie om mensen te helpen. Daarom werkt zij in haar laboratorium in België altijd nauw samen met dermatologen en cosmetologen om zo verzekerd te zijn van de meest performante & veilige producten! Door te produceren in kleine hoeveelheden kunnen garanderen wij stabiliteit, versheid en potentie van het product.

Clephar heeft zich gespecialiseerd in het produceren van huidverbeteringsproducten van de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarom werkt zij met de beste ingrediënten & transportsystemen. Dit alles leidt tot een bewezen resultaat! Ook biedt zij effectieve, huidverbeterende behandelingen met een intens wellness gevoel.

Clephar is 100% vrij van:

  • Minerale Oliën
  • Parabenen
  • Propyleen Glycol
  • Formaldehyde derivaten
  • Genetisch gemanipuleerde organismen
  • Ftalaten
  • Dierlijke werkstoffen
  • Gluten
  • Allergene parfums

De productlijn bestaat uit een groot aantal huidverbeterende en huidtypespecifieke lijnen waaronder de AHA Glycolic, Performance Elasto-Lift en de unieke x-CELLence SCT-stamcell therapie. Daarnaast heeft de continue zoektocht naar innovatieve, huidverbeterende aanwendingen recent geleid tot de Crystal-X-Treatment, een manuele microdermabrasie met ongekende resultaten.

 

Naast haar dermatoccosmetische productgamma beschikt Clephar over een productlijn dermatocosme-D-ische producten. Deze productlijn bestaan uit specialistische medische toepassingen en protocollen om ernstige huidklachten als Rosacea, Keratosis Pilaris en een medisch droge huid doeltreffend en veilig op te lossen. Onder de naam dermaXpert zijn deze producten alleen verkrijgbaar bij dermatologen en gecertificeerde Skin Professionals.