Beauty Angel / Collageen Lamp - Haar & Beautystudio Allure
551
page-template-default,page,page-id-551,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Beauty Angel / Collageen Lamp

Beauty Angel Elt

De ENERGIZING LIGHT TECHNOLOGY (ELT) staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult.
Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.
Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd.

De BEAUTY ANGEL ELT lichtsessie maakt een efficiënt gebruik van de verschillende lichtspectra mogelijk. De speciaal ontwikkelde lichtbron produceert een breed spectra met een bereik van 570 tot 860 nanometer. In plaats van alleen exacte golflengtes te produceren, wordt een breed werkspectra gebruikt. Zo wordt in tegenstelling tot andere licht-technologieën ook met een grotere afstand tot het lichaam een homogeen en intensief resultaat bereikt. Voor de klant betekent dit een nieuw gevoel van vrijheid. De nieuw ontwikkelde reflectoren en lichtfilters garanderen dat alleen de effectieve lichtaandelen gebruikt worden. UV licht en ongewenste warmteontwikkeling worden eruit gefilterd. Het samenspel van de precies op elkaar afgestemde componenten zorgt voor de beste effectiviteit en een bijzonder aangename lichtbelevenis.

 

DIRECTE RESULTATEN:
• Zachte en soepele huid
• Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
• Meer lichtintensiteit voor de huid
• Fijnere poriën en een beter huidbeeld
• Ontspanning en goede gezondheid

 

RESULTATEN OP LANGE TERMIJN, KUURVERBAND:
• Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
• Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
• Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de prijzen? Bel ons gerust voor een vrijblijvend intake gesprek.