After Work Chique. - Haar & Beautystudio Allure Monochromatic look
967
post-template-default,single,single-post,postid-967,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

After Work Chique.

Monochromatic look

After Work Chique.

Monochromatic Look

Dát is de nieuwe voorjaarslook van Malu Wilz. Deze compacte fashion look heeft 2 oogschaduwtinten. 4 Roze lipsticks en een lekker felroze blush. Ook introduceert Malu Wil bij deze look een nieuwe waterproof concealer, de Longlasting Concealer,  met een bijbehorend Concealer Brush.

De After Work Chique look is op verschillende manieren in te zetten. Het bevat mooie zachte pasteltinten voor een zachte look. Maar je kan er ook een ” MONOCHROMATIC ”  look mee creëeren. Dit is de laatste nieuwe trend. Bij de ” MONOCHROMATIC” look is het de bedoeling om met 1 kleuraccent te werken. De blush kun je bijvoorbeeld inzetten op de wangen maar ook op de ogen! De Lippen kunnen door zowel de Glossy Lip Stylo als de True Matt Lipstick worden voorzien van een mooie kleur die aansluit op de blush!

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de nieuwe look![/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]
Geen reactie's

Geef een reactie