TREAT.ME - Haar & Beautystudio Allure
760
post-template-default,single,single-post,postid-760,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

TREAT.ME

TREAT.ME

YOUR PERSONALISED HAIR TREATMENT

TREAT.ME KEVIN.MURPHY

Wil jij je haar in gezonde conditie houden? Verwen je haar regelmatig met een TREAT.ME hair treatment. Een gepersonaliseerde in-salon treatment bestaande uit vier behandelingen die je kunt vergelijken met een facial voor het gezicht.

Ideaal in te plannen bij een verfbehandeling. Maar kan uiteraard ook bij een knipbehandeling geboekt worden.

 

 

MOISTURE VOOR DROOG, PLUIZIG OF CHEMISCH BEHANDELD HAAR.

ANTI-AGEING VOOR HAAR DAT HEEFT GELEDEN DOOR DE GEVOLGEN VAN NATUURLIJKE EN CHEMISCHE VEROUDERING

THICKENING VOOR FIJN, ZWAK, DUNNER WORDEND HAAR OF HAARUITVAL

STRENGHT VOOR GESTREST HAAR DAT POREUS, BROOS EN BESCHADIGD IS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie en het boeken van de TREAT.ME kunt u bij onze haarstylistes terecht.

Geen reactie's

Geef een reactie